Horari: Dilluns a divendres 8:00 - 20:00 973 780 743 / 668 854 780
Millora la teva alimentació i qualitat de vida

NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA

Nutrició humana i dietètica

Avui en dia, l’excés d’informació en temes d’alimentació ha creat just l’efecte contrari, desinformar-nos i no saber que hem de menjar.

Una alimentació saludable no exclou cap tipus d’aliments, es basa en un consum equilibrat, variat, ordenat, saludable i agradable de tots els grups d’aliments.

Servicio de dietética y nutrición de Salutseròs en Serós (entre Lleida y Fraga)

El servei de Nutrició de Salutseròs t’ofereix la possibilitat de modificar els teus hàbits alimentaris per aconseguir el teu objectiu nutricional. En aquest servei la nostra Dietista-Nutricionista col·legiada, realitza una valoració de l’estat nutricional del pacient, analitzant els seus hàbits alimentaris, realitzant un estudi antropomètric i enumerant uns objectius reals amb l’ajuda del propi pacient.

A més, elabora una pauta d’alimentació totalment personalitzada, i es treballa a través de l’educació nutricional en el canvi d’hàbits incorrectes, sense dietes miracle ni la necessitat de consumir productes.

A qui va dirigit aquest servei?

  • Persones sanes que volen canviar o millorar la seva alimentació
  • Persones en situacions especials: embaràs, lactància, primera infància
  • Persones amb patologies: Colesterol, Triglicèrids, Hipertensió, Al·lèrgies, Anèmies, Diabetis, Intoleràncies alimentàries, Càncer, Sobrepes i Obesitat
  • Persones esportistes que volen millorar el seu rendiment.

“Aprendre a menjar de manera saludable no és només qüestió de pes, pots allargar la teva vida i millorar la qualitat i el benestar dels teus dies”

Servicio de Dietética y Nutricion Humana en Salutseròs